lördag, april 07, 2007

Ska SM-bucklan hamna i Nolaskogs?

Igår Långfredag var inte som dagen antyder, någon dyster dag för Modo. Tvärtom; efter att ha blivit rejält utspelade i den första finalomgången i Linköping, var det betydligt högre karat på Nolaskogsarna.

Adam Andersson, Hans Jonsson, Mattias Timander, Per Svartvadet, Niklas Sundström och Andreas Salomonsson samt målvakten Karol Krizan, var de framträdande lirarna när Modo hemmaslog Linköping (LHC) med 3-2.

Det var främst Adam som stod för överstaväxeln. Sedan Modos lagkapten Per Svartvadet dundrat in 1-0 bara 4 sekunder kvar av powerplay, var det dags för entré Adam. Adam fixade både 2-0 samt 3-0. Sedan kom gästerna ikapp och hade det inte varit för Fredrik Emwall pricka stolpens utsida två gånger, hade det blivit sudden death.

Jag tror att med en sådan här tåga, kan Modo sopa hem sitt andra SM-guld genom tiderna. Det första tog dem som bekant mot Vä. Frölunda i en oförglömlig thriller 1979. Nolaskogsare är sega, så ska Modo månne gå och göra en total skräll? Vem hade trott på Modo i final?

Etiketter: