söndag, augusti 03, 2008

Hej allihopa i sommarvärmen!

Just nu är de 2 saker som gäller. Dels att inreda huset, den tar sin lilla tid, dels att förbereda bröllopet i september. Tiden går verkligen fort. Fortfarande semestertid, men nu har vi gått in i augusti månad.

Det som gäller nu, är att se till att inredningen blir klar i huset. Vi har fått ned en stor leverans flyttgods från mitt barndomshem i Norrland. Det är den leveransen vi just nu är i bäst färd att hantera. Det var mycket grejer må jag säga, ca. 7 kubik. Fast då var det mycket möbler inräknat i det. Bara kistan jag gjort på slöjden var på 1 kubik. Vi fick ett bra pris av flyttgubbarna, de var verkligen bra. Läser ni detta, ska ni ha all tack för hjälpen må ni veta.

Sedan gäller det även att förbereda bröllopet. Hyra av frack, hyra av buss att frakta gästerna i, inköp av servetter, dukar, mat, hyra av bestick, ordna med blommor, boka tid med fotografen, floristen, prata med Best man och dito brudtärnan, prata med prästen och kyrkvaktmästaren och invänta hindersprövningen från Skatteverket. Det gäller att vara i tid ute med allting, man vill ju att det ska klicka fint på självaste självaste dagen D i september. Nu mindre än 2 månader kvar. Nedräkningen har börjat.

Ha det bra i sommarsolen allihopa. Vi ses i en kyrka nära dig.

Jonas Dahlgren
Uppland

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,