onsdag, december 28, 2005

Robinson 2005 korad.

Vinnaren av Expedition Robinson 2005 är sedan några dagar utsedd.

Grattis till vinnaren samt stor eloge till Max Stjernfelt som kämpade så väl, så gott som bara en sportsman kan göra. Jag tippar att Max blir vardagens tyste hjälte, efter dem många bravader som han åstadkom på ön. Plankan blev som alla kunnat ana, den batalj som skulle kora ena finalisten. Efter thrillerbetonad omröstning av utröstade deltagare, avgjordes hela Expeditionen 2005. Segrare är Karoline Conrad.

Vi hade en avslutningsfest samma kväll av och med TV 3 i Stockholm. Och sicken fest det blev. Alla var dem där!, och många hade tagit med sig nära och kära. Tyvärr var natten alldeles för kort, för att man skulle hinna pratas vid med alla. Åhh vad kul vi hade. Framöver ska jag framkalla foton och lägga upp webb-filmer på min hemsida och det lär bli ett tidskrävande arbete.

Mest lovvärt, tycker jag att nöjeschefen på SVT´s kommentar om årets upplaga av Robinson var. SVT har som bekant sålt rättigheterna till TV 3 för några år sedan. Nu kommenterade hon det med att Robinson var så bra i år att hon bra gärna sett att den var kvar i SVT´s regi. Detta ska TV 3 ta åt sig äran av, det har varit en saga för god. Det känns nästan vemodigt nu när allt är över och det är stor avsaknad av alla. Vi kommer att hålla kontakten och jag, Lillen, och Anders har redan filat på när vi nästa gång ska träffas igen. Tack alla för oförglömlig avskedsfest, tack TV 3 för en helt igenom lyckad kväll/natt och även för bra upplägg av er stora realitysatsning. Expedition Robinson. Denna parfymens Chanel no. 1.

Jonas Dahlgren
The one and only.

Etiketter: , , , , , , , , , , ,