onsdag, mars 07, 2012

Rimelig hus i Sverige.

2-planshus, Robertsfors, Sverige.
Pris: 385 000 SEK akseptert pris.
Antall rom: 4
Boareal: 118 kvm
Tomteareal: 1 628 kvm
Adresse: Sikeå 43

Nyrenovert (2011) 2-planshus med nyinstallert elektrisitet, 3 lags vinduer, nyrenovert kjøkken, vakre tregulv og delvis nye laminatgulv, alt er ny-tapetsert. Helt nytt badeværelse i overetasjen. Ny veranda ved inngangen. På tomten er det en frittliggende garasje og bod. Fast bredbånd/internett installert. Nære til golfbane, sykkelvei, bussholdeplass og naturområder.

Ansvarlig megler: Ulf Stenberg
Telefon: +4690-134988
Mobil tel: +4670-5174988
E-post: ulf.stenberg@fastighetsbyran.se
Meglerbyråets Besøksadresse: Renmarkstorget 12
Postadresse: Renmarkstorget 12, 903 26 Umeå
Telefon:+46 90 13 49 80
Fax:+46 90 13 99 19
Hjemmeside: www.fastighetsbyran.se
Webnr: 2310-16191

Interiør
Boareal: 118 m² (Skattetakst)
Antall rom: 4, hvorav 3 er soverom
Beskrivning og øvrig informasjon:
Nyrenovert (2011) 2-planshus med ny elektrisitet, 3 lags vinduer, nyrenovert kjøkken, vakre tregulv og delvis nye laminatgulv, alt er ny-tapetsert. Helt nytt badeværelse i overetasjen. Ny veranda ved inngangen. På tomten er det en frittliggende garasje og bod. Underetasje med stor hall, stort kjøkken med god plass for matlaging og spiseplass (kjøleskap og fryser installeres av selgeren). Et mindre rom innenfor kjøkkenet er passende som kontor eller lekerom samt en romslig stue. Gjennom kjøkkenet kommer man også til en WC. 2. etasje med 2 store helrenoverte soverom, garderobe og et helt nytt baderom med nye overflater og ny VVS. Elektrisitet er dratt om i hele huset med ny sentral for det elektriske. Fast bredbånd/internett installert. Selgeren skal male om hele huset utvendig så snart været tillater dette. Eieren har en fordelaktig 5-års el-avtale med Skellefteå kraft (92,5 øre) som kjøperen kan overta om dette ønskes. Det finns også mulighet for å anskaffe skogsmark i et utkjøp som eventuelt også kan medføre jaktrett.

Kjøkken: Komfyr 2005, ventilator 2005, kjøleskap 2003, fryser 2003, oppvaskmaskin 2005 og fliser på veggene.
Bad/vaskerom: Baderom/WC 1: WC og servant. Baderom/WC 2: Dusj, WC servant/servantskap. Det nye baderommet i overetasjen er forberedt med elektrisitet, VVS og avløp for vaskemaskin.
Bygning:
Byggeår: 1930
Renovert: 2011
Tak: Takpanner
Bjelker: Tre
Fasade: Malt trefasade
Utvendig blikkenslageri: Lakkert blikk
Grunn: Torpargrund
Vinduer: Nye 3-lags vinduer
Stamme: Tre
Oppvarming: Direktevirkende elektrisk oppvarming.
Energideklarasjon: Energideklarasjon er utstedt år 2009 med et forbruk på 137 kWh/kvm (Atemp) og år. I energideklarasjonen rapporteres blant annet husets energiforbruk og forslag på hvordan du kan senke energiutgiftene dine. Energideklarasjonen kan også bidra til et bedre miljø innvendig, og reduserte utslipp av veksthusgasser. Kontakt megleren for mer informasjon.
Ventilasjon: Naturlig ventilasjon med selvdrag.
Driftskostnader:
Elektrisitet: 6 000 SEK
Renhold: 1 500 SEK
Oppvarming: 11 000 SEK
Forsikring: 1 500 SEK
Vann og Avløps-forbruk: 4 000 SEK
Totalt: 24 000 SEK
Vil du få en personlig utgifts kalkyle utarbeidet – ta kontakt med ansvarlig megler.

Boligen
Matrikkeldata: Robertsfors, Sikeå 3:22
Adresse: Sikeå 43, 915 93 Robertsfors
Tomt: 1628 m², frikjøpt
Takstverdi: 188 000 kr (år 2010) bygningsdelen 130 000 SEK
Takstkode: 220 småhusenhet, helårsbolig for 1-2 familier
Vann/Avløp: Kommunalt vann året rundt. Privat avløp.
Øvrig: Romslig tomt på 1628 kvm med bra beliggenhet. Bra bussforbindelser fra Sikeå til Umeå og Skellefteå, bussavgang hver time i begge retninger. Samtlige busser har ventetid i Sikeå.
Økonomi
Pantebrev: Det finns 2 pantebrev på sammenlagt 200 000 SEK
Pris: 385 000 SEK, akseptert pris.
Vær vennlig å respektere selgerens ønskemål om å reservere tid med megleren for visning.

Øvrig:
Nærområde generelt: Robertsfors er et område i Västerbotten samt sentralområde for Robertsfors kommune, Västerbottens län. Robertsfors ligger nesten midt i mellom
Umeå og Skellefteå. I Robertsfors kommune fins det tre idrettshaller. Til Robertsfors
kommune tilhører nærområdene: Bygdeå, Robertsfors, Ånäset. Småsteder:
Åkullsjön, Djäkneboda, Flarken, Sikeå havn og Brännstan, Sikeå, Överklinten,
Dalkarlså, Ratan Øvrige steder: Bäck, Bäcklund, Hertsånger, Högfors, Rickleå, Sjulsmark, Ytterklinten
Skoler/barneomsorg: I kommunen fins det fem grunnskoler: Tundalsskolan (F-9), Åkullsjöns skola(F-6), Nybyskolan (F-6), Bygdeå skola (F-6), Djäkneboda skola (F-3). Robertsfors kommunes gymnas heter Jenningsskolan. Robertsfors har en vel utbygget virksomhet for barneomsorg for barn i alderen 1 till 12 år. Det finns barnehager, familiedaghjem, fritidshjem og familiesentra.
Natur og fritid: Robertsfors har en 18-hullsgolfbane som ligger vakkert i et gårdsmiljø med en fullservice restaurant i det gamla meieriet. Rickleån som strekker seg gjennom kommunen er den i særklasse mest produktive havsørret elven i Västerbotten.

I Robertsfors kommune fins det tre sport haller. Det fins en svømmehall og bibliotek. Innom kommunen finns belyste skispor som vintertid kan skiløping og sommertid for løping, jogging og spaserturer. Sporene prepareres og underholdes av idrettsforeningene lokalt.

Kultur og underholdning: Robertsfors Teater & Musik arrangerer årlig et flertall teaterforestillinger på kommunens ulike scener. Musikklivet er aktivt, mye takket være en fungerende musikkskole, med korvirksomhet, storband og et antall rockegrupper. Robertsfors kunstforening har ansvaret for et varierende utvalg. individuelle kunstnere/foreninger har mulighet til å leie lokalene for utstillinger.
Butikker og restauranter: To matvarebutikker. Systembolag (vinmonopol). Bensinstasjon. Grill. Bank. Politistasjon. Apotek.

Etiketter: , , , ,