söndag, maj 20, 2007

Sicket trauma!

Ja, det var ett dynamiskt 2005, där jag ett antal gånger sökte kontakt med brf. utan att få gensvar. Det jag möttes var att de ville ha en helsvensk trappuppgång, vilket gör att man blir mörkrädd för mindre. Så resonerar socialdemokratins egna Riksbyggen och mönstret går naturligtvis igen från hur SSU´s Anna Sjödin uttryckte sig om just utlandsfödda.

Mitt år i vården har varit mer trauma än någonting annat. En läkare trodde att jag hette Jörgen, en trodde att jag satt där med särskild utskrivningsprövning (med SUP), en undrade vad jag satt där för och en annan kom 30 min. för sent till ronden. Sådan vård blir alltså inte trovärdig. Har man inte större engagemang än så, säger jag hej då och tack för kaffet. Olämplig läkare kan inte ge lämplig vård. Vården har gett mig noll, komma, noll och kostat 4 miljoner kronor. Det värsta är att folk inte känner till att traumat tär på deras egna skattereserv år in och år ut.

Vården blandar sina patienter hej vilt och jag har bott granne med Lennart Persson; han som åt upp sina båda syskon och drack upp deras blod. Jag är klart skeptiskt till att jag har fackindelats med folk som har flerfaldigt större trauman. Man bommar Palmes mördare, men låser in folk i 1 års tid för att de har spelat hög musik. Det behöver ingen mer kommentar. Oj, oj, oj.

Jonas Dahlgren

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

måndag, maj 14, 2007

Doubledoktor Jonas Dahlgren meddelar:

Under min hittills mest aktiva tid inom partiet, då alla hyllningar främst kom avseende min tid inför EMU -03 resp. EU-val -04, kom jag i kontakt med partiets Europavänner. Ni som vill få en underbar tillbakablick får kika på exposé på videoklippen härintill. En sådan Europavän minns jag var Anna König, numera med tilltalsnamnet Jerlmyr. Anna König har i Aftonbladet helt oblygt för fulla segel gapat över feminismens visioner.

För det första kan jag icke förstå hur hon kan ha blivit i riksdagsledamot. Satt hon tyst under nomineringsstämman, med vad hon innerst inne tänkte och tyckte? Hon är dåligt påläst och så in i Norden dogmatisk. Hon påstår i artikeln att partiets drivs av ett jämställdhetspatos. Njaa..jag skulle väl inte riktigt tro det. I vårt parti drivs vi av meritokrati; den som är mest lämpad, ska få jobbet! Om det ska anställas en 10:e barnmorska, så är det inte en kvinna för att alla 9 är kvinnor utan för att killen (om han nu skulle vara det), ska ha jobbet för att han har bättre meriter. König, du får nog kika lite på partiets partiprogram. Prata med små bokstäver om jämställdhet. Jämställdhet är något Fi jobbar med och dem fick 1 % i senaste valet. 99 % vänder feminismen ryggen. Fundera vad det kan bero på.

Schyman, har som du mycket riktigt skriver, ett underhållningsvärde. Just precis så är det med henne. Hon passar sig bättre på Berns, eller på någon annan innekrog, där research av sakfakta inte ställer några större bombastiska krav.

Frågan är: vem lurar i vassen för detta beställningsjobb? Om nu Königs stora intresse är att fiska gädda, har hon redan fått napp. Nu är hon själv torsk. Inom (m). Man blir inte smartare än man gör sig.

Etiketter: